Groene camping Limburg

De Maashoeve   Ohe en Laak    Minicamping Limburg

SiteLock

Rust, Ruimte, Ouderwetse Limburgse Gastvrijheid en Gezelligheid,  de Maashoeve heeft het !

Ruud en Ina, Eigenaars van de Maashoeve, minicamping Limburg

Welkom

Notitieblaadje met redenen: Waarom Camping de Maashoeve ?


Openingstijden 2021:

1 april - 30 september


De Maashoeve V.O.F.

Ruud en Ina Beunen

Moeder Magdalenastraat 13A

6109 RC  OHE EN LAAK


MiddenLimburg


Telefoon: +31 (0) 475 558200

email: info@maashoeve.nl

Logo de Maashoeve, Camping en Trekkershutten

Groene camping Limburg

De groene camping Limburg staat bekend om zijn Persoonlijke aandacht en ouderwetse Limburgse gastvrijheid.


kleinschaligheid en prachtige ligging. Gastvrijheid staat bij de groene camping Limburg hoog aangeschreven. U beleeft het ultieme kampeergevoel in een persoonlijke sfeer. Door de ruime plaatsen op de kleine groene camping Limburg hoeft u niet bang te zijn dat uw privacy erbij inschiet. Ergens op een prachtig plekje in Limburg op een groene camping Limburg een plekje zoeken, er even uit, weg van de dagelijkse drukte en kommer. ’s Avonds genieten van de rust en ’s morgens al vroeg de geluiden horen van de ontwakende natuur. Het ultieme campinggevoel, ’s morgens wakker worden van de zingende vogeltjes in het omringende groen.


De kleine groene camping Limburg is een kleinschalige camping met aandacht voor de natuur. Denk daarbij aan het aantal kampeerplaatsen en het inpassen van de camping in de oorspronkelijke omgeving. Mede door de kleinschaligheid is het mogelijk om uitgebreid aandacht aan de natuur te geven. Elke kleine groene camping Limburg is uniek en varieert in grootte, maar is toch kleinschalig. Ook de iets grotere campings ogen als kleine campings, omdat ze zo geweldig goed worden ingepast zijn in de natuurlijke omgeving.


De Maashoeve, kleine groene camping Limburg heeft uitstekende, moderne en vooral zeer schone voorzieningen. Op deze camping vindt u diverse luxe extra’s, zoals toiletpapier op de toiletten en papieren handdoekjes in de wasruimte. Er is een overdekte fietsenstalling, waar u ook uw elektrische fiets veilig kunt stallen en opladen. Er is een ruime bibliotheek, met een uitgebreid genre aan boeken. Er is een wasruimte met wasmachines, drogers, centrifuge, droogrek, strijkplank met strijkijzer en natuurlijk WIFI overal te ontvangen op de hele camping. Van al deze extra’s kunt u geheel gratis gebruik maken op deze groene camping Limburg.


De Maashoeve is een

Adults-Only-Camping,

dat wil zeggen:

Personen jonger dan 18 jaar mogen wel op bezoek komen maar kunnen op de Maashoeve niet overnachten.


logo mcc minicampingcard
Logo Gratis Wifi, Free WiFi  op camping de Maashoeve
Logo STN, Trekkershuten, de Groene Koepel
Copyright teken

Copyright - All Rights Reserved  01-10-2019