Kindvrije camping

De Maashoeve   Ohe en Laak    Minicamping Limburg

SiteLock

Rust, Ruimte, Ouderwetse Limburgse Gastvrijheid en Gezelligheid,  de Maashoeve heeft het !

Ruud en Ina, Eigenaars van de Maashoeve, minicamping Limburg

Welkom

Notitieblaadje met redenen: Waarom Camping de Maashoeve ?
Logo de Maashoeve, Camping en Trekkershutten

De Maashoeve is een

Adults-Only-Camping,

dat wil zeggen:

Personen jonger dan 18 jaar mogen wel op bezoek komen maar kunnen op de Maashoeve niet overnachten.


Kindvrije camping

Tegenwoordig is iedereen er aan gewend dat 'we' precies kunnen uitzoeken (en vinden) wat we willen. Door o.a. internet kun je alles steeds beter op je eigen wensen afstemmen. Zo ook met reizen. Vroeger ging je naar 'de' camping in de streek waar je wou zitten.  Tegenwoordig kun je zelf kiezen wat je precies wilt. Dankzij internet kun je kiezen uit steeds meer mogelijkheden, zoals: seniorencampings, hondvrije campings, kindvriendelijke campings, gezinscampings en kindvrije campings.


Je gaat op vakantie om de dingen te doen die je graag wilt doen. Als jij niet houdt van de zee moet je geen strandvakantie boeken. Als je rustig een boek wilt lezen moet je geen actieve vakantie boeken. Ga je kamperen met je hele gezin dan kies je voor een gezinscamping. Ben je al wat ouder en zijn je kinderen en kleinkinderen volwassen, dan kun je kiezen om op een kindvrije camping tot rust te komen.


Kindvrije Campings zijn dus niet alleen voor mensen die geen kinderen kunnen uitstaan of die iets tegen kinderen hebben, maar vooral voor mensen die de rust opzoeken, mensen die al de hele week kinderen om zich heen hebben en dit op vakantie even niet willen, zoals de Oppas Opa en Oma en de leraren. Mensen willen op kindvrije Campings onthaasten, genieten van de rustige omgeving, een volwassen praatje maken aan tafel of bij de afwas. Op een kindvrije camping hoef je niet bang te zijn dat de bal van de kinderen van de buurman per ongeluk tegen je caravan wordt geschopt. Op een kindvrije camping hoor je geen gillende, zeurende, jengelende of schreeuwende kinderen.


De keuze voor een kindvrije camping wordt niet zozeer gemaakt omdat 'we' minder tolerant zijn, maar omdat we veel kritischer zijn op de informatie die er is, en omdat we weten wat we willen en dat er zo veel meer informatie te krijgen is dan vroeger. Ga gewoon naar de camping waar je zelf heen wilt en geniet!Openingstijden 2021:

1 april - 30 september


De Maashoeve V.O.F.

Ruud en Ina Beunen

Moeder Magdalenastraat 13A

6109 RC  OHE EN LAAK


MiddenLimburg


Telefoon: +31 (0) 475 558200

email: info@maashoeve.nl

logo mcc minicampingcard
Logo Gratis Wifi, Free WiFi  op camping de Maashoeve
Logo STN, Trekkershuten, de Groene Koepel
Copyright teken

Copyright - All Rights Reserved  01-10-2019