Kleine camping Limburg
Logo de Maashoeve, Camping en Trekkershutten

De Maashoeve is een

Adults-Only-Camping,

dat wil zeggen:

Personen jonger dan 18 jaar mogen wel op bezoek komen maar kunnen op de Maashoeve niet overnachten.


Kleine camping Limburg

De Maashoeve valt onder kleine campings Limburg. Wilt u genieten van een vakantie in alle rust en ruimte in de natuur? Dan bent u bij kleine campings op het juiste adres! Kleine campings Limburg anno 2016 bieden u het comfort van een grote camping, maar dan op kleine schaal. Kleine campings zijn bepaald door het aantal plaatsen, een camping tot 60 plaatsen valt bij de VekaBo Nederland onder het thema kleine campings. Kijk snel voor het complete aanbod kleine campings Limburg op www.vekabo.nl en reserveer uw plekje zodat u zeker bent van uw verblijf op een kleine camping Limburg.


Geen disco, geen camping-entertainment, geen auto’s die hard over de paden scheuren: pure rust. Dat is waar een De Maashoeve, kleine camping Limburg, voor staat. Kamperen op het platteland, dicht bij prachtige natuurgebieden, leuke dorpjes en steden, weg van alle drukte en de sleur die u thuis ervaart. Op de kleine Camping Limburg ben je geen nummer. De gastheer en gastvrouw staan je graag te woord en luisteren naar hetgeen je zelf te vertellen hebt. Er is nog tijd voor een praatje en een lekker kopje koffie bij aankomst op de camping. Er is volop documentatie over de omgeving en de gastheer of gastvrouw geeft je graag tips over leuke restaurantjes en uitststapjes in de buurt van de camping.


De Maashoeve in Midden Limburg is een Adults Only Camping. Dat wil zeggen dat de doelgroep medioren en senioren en volwassenen zonder kinderen zijn. Geen gedoe, gewoon lekker vakantie vieren met gezellige mede-kampeerders, zonder geluidsoverlast, op een betaalbare camping. Dat zijn de voordelen van kamperen op kleine campings Limburg.Openingstijden 2020:

1 mei - 15 oktober


De Maashoeve V.O.F.

Ruud en Ina Beunen

Moeder Magdalenastraat 13A

6109 RC  OHE EN LAAK


MiddenLimburg


Telefoon: +31 (0) 475 558200

email: info@maashoeve.nl

De Maashoeve   Ohe en Laak    Minicamping Limburg

SiteLock
Ruud en Ina, Eigenaars van de Maashoeve, minicamping Limburg

Rust, Ruimte, Ouderwetse Limburgse Gastvrijheid en Gezelligheid,  de Maashoeve heeft het !

Notitieblaadje met redenen: Waarom Camping de Maashoeve ?

Welkom

logo mcc minicampingcard
Logo Gratis Wifi, Free WiFi  op camping de Maashoeve
Logo STN, Trekkershuten, de Groene Koepel
Copyright teken

Copyright - All Rights Reserved  01-10-2019