Trekkershut Limburg
Logo de Maashoeve, Camping en Trekkershutten

De Maashoeve is een

Adults-Only-Camping,

dat wil zeggen:

Personen jonger dan 18 jaar mogen wel op bezoek komen maar kunnen op de Maashoeve niet overnachten.


Trekkershut Limburg

Zoekt u een trekkershut Limburg, kom dan een kijkje nemen bij de Maashoeve in Midden Limburg, dichtbij de Belgische en Duitse grens, nabij natuurgebieden en gelegen aan de lange-afstandsfietsroute LF3.

De Maashoeve in Ohe en Laak, heeft een kleine camping met 54 Comfortplaatsen en een trekkersveldje. De camping is onderverdeeld in 5 kleinere Veldjes. Het Gerardus Veldje, het Laaker Veldje, Het Neer Veldje, Het Molen Veldje en het Magdalena Veldje. Op het Gerardus Veldje staan 2 knusse trekkershutten Limburg.


Maashoeve valt onder een van de betere trekkershutten Limburg. De ligging van de hutten op het Gerardus Veldje is centraal op de Maashoeve, niet achteraf ergens in een uithoek op de camping. Daarbij ligt deze trekkershut Limburg lekker dicht bij het toiletgebouw, u hoeft dus geen kilometers af te leggen om naar het toilet of naar de douches te gaan. De trekkershut Limburg is knus en gezellig ingericht voor 4 personen. De hut is compleet ingericht, met borden, bestek, glazen, kopjes, pannen en ook een verwarming is aanwezig, zodat u in het voor- en/of najaar niet bang hoeft te zijn als het ’s nachts een beetje afkoelt. Het enige wat u voor deze gezellige hutten hoeft mee te nemen is een slaapzak en een goed humeur!


De Maashoeve is lid van Stichting de Groene koepel een overkoepelend orgaan voor trekkershutten Limburg en natuurlijk de rest van Nederland. De Groene Koepel is een marketing- en promotieorganisatie voor Trekkershutten Limburg en trekkershutten in heel Nederland. Ze controleren en bewaken de kwaliteit van de Trekkershutten. Daarnaast zijn ze uitgever van de Trekkershuttengids en overzichtskaart. Beleidsmatig onderhouden ze contacten met instanties en overheden om de toekomst van de Trekkershutten als bijzondere vorm van recreatie veilig te stellen. Trekkershut is een gedeponeerd handelsmerk van de stichting. Dit betekent dat alle erkende Trekkershutten onder controle staan van de stichting en dat u als gast weet wat u kunt verwachten wat betreft inrichting en kwaliteit.Openingstijden 2020:

1 mei - 15 oktober


De Maashoeve V.O.F.

Ruud en Ina Beunen

Moeder Magdalenastraat 13A

6109 RC  OHE EN LAAK


MiddenLimburg


Telefoon: +31 (0) 475 558200

email: info@maashoeve.nl

De Maashoeve   Ohe en Laak    Minicamping Limburg

SiteLock
Ruud en Ina, Eigenaars van de Maashoeve, minicamping Limburg

Rust, Ruimte, Ouderwetse Limburgse Gastvrijheid en Gezelligheid,  de Maashoeve heeft het !

Welkom

logo mcc minicampingcard
Logo Gratis Wifi, Free WiFi  op camping de Maashoeve
Logo STN, Trekkershuten, de Groene Koepel
Copyright teken

Copyright - All Rights Reserved  01-10-2019